Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον "Χάρτη" των καλοκαιρινών συναυλιών και ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων. Στο Στρατόπεδο Κόδρα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ρόκ ακούσματα.

Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον "Χάρτη". Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και «ανοιχτός» στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και «πρέπει». Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

 

Που και πότε

Πρώην στρατόπεδο Κόδρα Καλαμαριά

Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα

Τετάρτη 02 Ιουλίου 2014, ώρες: 21:30

 

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίων: προπώληση 10€, ταμείο 12

 

Σημεία προπώλησης:

• Ιανός, Αριστοτέλους 7, τηλ. 2310 277 004

• Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα τηλ 2310 538 282

• Έντεχνον, Ιω. Δέλλιου 4 , τηλ 2310 280 553

• tickethouse, Πλατεία Αριστοτέλους 5

DMC Firewall is a Joomla Security extension!