27, 28 και 31 Αυγούστου 

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου το μοναδικό σχήμα «The Puppeteears» ετοίμασε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, που όχι μόνο κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς, αλλά δίνει και το στίγμα της καλοκαιρινής διάθεσης!
Για να το πετύχουν αυτοί οι The Puppetteears και για να φτιάξουν το πρόγραμμα που το ονομάζουν SummerExit, πήραν τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο κι έφτιαξαν ένα αμάλγαμα ρυθμών: music theater, tango, gypsy, flamenco, swing, ethnic, Greek swing, funky, blues, jazz, όλα και ό,τι χρειαστεί για να χορέψει και να ταξιδέψει μουσικά ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος θεατής!


Την Παρασκευή 28 Αυγούστου η Σοφία Αβραμίδου θα δώσει τη συναυλία «Εκλεκτές συγγένειες μουσικού τύπου», με τη γνωστή ζεστή της φωνή, σε γνώριμα και άγνωστα μουσικά μονοπάτια. Η 27χρονη ταλαντούχα Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια θα επιχειρήσει ένα μουσικό ταξίδι σε συνθέτες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και που έχουν καθορίσει το δικό της μουσικό στίγμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου εμφανίζεται το σύνολο The Performers Quartet. Με πρωταγωνιστή τη φωνή, το συγκρότημα που με τον καιρό αποκτάει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με «φωνητικά παιχνίδια» και με κομμάτια από τη… μυθολογία της παγκόσμιας μουσικής.
Το ρεπερτόριο αυτού του εκπληκτικού φωνητικού κουαρτέτου περιλαμβάνει πολύ γνωστές συνθέσεις (εκτελεσμένες τόσο a capella όσο και με μουσική συνοδεία), από τα λεγόμενα jazz standards μέχρι τη λάτιν, την ποπ και τη ροκ!


Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: Puppeteears: 8€ (προπώληση), 10€ (ταμείο), Αβραμίδου: 7€ (μαθητικό, φοιτητικό, κάρτα ανεργίας), 10€ (γενική είσοδος), Performers Quartet: 5€

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd