Πέμπτη 31 Αυγούστου
Κώστας Καρμπάς Live
Δασάκι (πρώην στρατόπεδο Μακ/χου Κόδρα)  

Έναρξη: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Κώστας Καρμπάς μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες του, μετά από μία δημιουργική χρονιά με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα, Άβατο κ.α) αλλά και στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου), ετοιμάζει μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στη γειτονιά του, στην Καλαμαριά.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, μαζί θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ένα ηλεκτροακουστικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς επίσης και τραγούδια δημιουργών όπως των Ν. Πορτοκάλογλου, Μ. Πασχαλίδη, Δ. Ζερβουδάκη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Μικρούτσικου και άλλων αγαπημένων. Ο Κώστας Καρμπάς γεννήθηκε και ζει στην Kαλαμαριά. Γράφει τραγούδια, παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε μουσικές σκηνές της πόλης. Συμμετέχει συχνά σε συναυλίες και φεστιβάλ πολιτιστικού χαρακτήρα. Τα τραγούδια του έχουν επιρροές από την έντεχνη, ποπ & ροκ εγχώρια σκηνή.

Εκτός από τους δύο προσωπικούς του δίσκους “Στου Ήλιου το φως” (Cosmos Records) και «Έχω ένα δρόμο» (Final Touch-distributed by Cobalt), τραγούδια του συμπεριλαμβάνονται στις συλλογές “To νέο ελληνικό τραγούδι”, “Summer Touch 2014” και “Final Touch Rocks 2015”.


ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Φωνή, ακουστική & ηλεκτρ. Κιθάρα: Κώστας Καρμπάς
Σαξόφωνο, φωνή: Πωλίνα Κατσαβούνη
Πιάνο, πλήκτρα: Νίκ Τάρας
Ηλ. μπάσο:         
Γιάννης Μπέλλος
Τύμπανα:        
Μπάμπης Πετσίνης

Our website is protected by DMC Firewall!