Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να συμβάλει στην προώθηση της τοπικής θεατρικής παραγωγής, οργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 15 Φεβρουαρίου 2015, τις «Θεατρικές Πρεμιέρες», παρέχοντας φιλοξενία σε θεατρικά σχήματα της Θεσσαλονίκης. 

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τέσσερις θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Κάθε σχήμα θα έχει στη διάθεσή του το θέατρο, τον εξοπλισμό του και το τεχνικό του προσωπικό, για μία εβδομάδα (τρεις μέρες τεχνικής προεργασίας-δοκιμών και τρεις μέρες παραστάσεων). Δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους θιάσους, οι οποίοι θα αναλάβουν την έκδοση των εισιτηρίων και θα πάρουν το σύνολο των εισπράξεων.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων συμμετοχής, λήγει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014. Λίγες μέρες μετά θα ανακοινωθεί η επιλογή, που θα γίνει με κριτήριο το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον των προτάσεων και τις προηγούμενες επιδόσεις των συντελεστών, δίνοντας προβάδισμα σε παραστάσεις που θα δώσουν την πρεμιέρα τους στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Οι ενδιαφερόμενες Θεατρικές Ομάδες μπορούν να αποστέλλουν ή να καταθέτουν τις προτάσεις τους, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από πληροφοριακό υλικό για το έργο και τη σχεδιαζόμενη παράσταση, στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς, (υπόψη κ. Χαράλαμπου Μπελόκα): Κομνηνών 60, ΤΚ 55132 Καλαμαριά τηλ. 2313.314570 και 2313.314574, fax 2313.314569, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Our website is protected by DMC Firewall!