Την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 11.30πμ στο θεατράκι της οδού Χηλής στην Καλαμαριά, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

«ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ»


που διοργανώνεται από την οικογένεια Δημητρίου Γιαννουλάκη υπο την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, προς τιμήν της Αντιγόνης, συζύγου και μητέρας, που απεβίωσε πριν τρία χρόνια, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

 

κοινωνικο φαρμακειο Καλαμαριάς

 

Η εκδήλωση θα έχει εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα και θα λάβουν χώρα ομιλίες και παρουσιάσεις σε σχέση με την ποιότητα ζωής, τη διατροφή, τη θετική ψυχολογία και το ευ ζην.

Σκοπός της εκδήλωσης, μέσα από την προσωπική ιστορία της Αντιγόνης, είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα πρόληψης και ποιότητας ζωής. 

Επιπροσθέτως, η διοργάνωση αυτή θα είναι μια ευκαιρία στήριξης του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Καλαμαριάς με τη μορφή παροχής φαρμάκων, αναλωσίμων και εμβολίων για παιδιά αλλά και της κάλυψης λοιπών αναγκών μέσω ενός προγράμματος χορηγιών και οικονομικής στήριξης. 

*Υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα που έχετε να προσφέρετε τα φάρμακα που έχετε στο σπίτι και που πια δε χρειάζεστε, εφόσον δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους. 

Μέσα στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης σειράς δράσεων της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας και που σχετίζονται με την κοινωνική φροντίδα ως κορυφαίο ζήτημα κοινωνικής πολιτικής, σας προσκαλούμε να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd