«Το Ποτάμι έχει πρόγραμμα και θέσεις, συνεχίζει να εμπλουτίζει το σχέδιο του. Έτσι συμβαίνει πάντα στο καινούργιο. Εξελίσσεται. Δεν κλειδώνει τις σκέψεις του. Λέει την αλήθεια. Τόσα χρόνια μιλάγαμε για το καινούργιο, αλλά ψηφίζαμε το παλιό. Τώρα το καινούργιο είναι εδώ. Και μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα, χωρίς να την γκρεμίσουμε». Αυτό υπογραμμίζει σήμερα μεταξύ άλλων με εκτενές άρθρο της στην εφημερίδα «Μακεδονία» η υπ. βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» Γιάννα Παναγοπούλου.

Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Πέντε ερωτήσεις, δύο απαντήσεις πριν από την κάλπη» η υπ. βουλευτής και π. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αναφέρει τους δύο λόγους που τη οδήγησαν να είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης τονίζοντας τα εξής: «Δύο είναι οι λόγοι που κατεβαίνω με το Ποτάμι. Ο πρώτος είναι γιατί η χώρα μας και η Θεσσαλονίκη μάς χρειάζεται. Ο δεύτερος γιατί υπάρχει το Ποτάμι. Έπειτα από 25 χρόνια στη μάχιμη δικηγορία, έπειτα από πολλά... ένσημα στην καθημερινή ζωή της πόλης, έπειτα από δύο θητείες που με τίμησαν οι συνάδελφοι μου στη θέση της αντιπρόεδρου στο Δικηγορικό Σύλλογο, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα δημιουργικότητας που απηύθυνε με το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης».

Επίσης, η Γιάννα Παναγοπούλου ζητά τη συστράτευση όλων, όπως υπογραμμίζει «όσοι εκλεγούμε στη νέα Βουλή και ανήκουμε στους πολιτικούς σχηματισμούς του δημοκρατικού τόξου να συμμετάσχουμε ως εκπρόσωποι πλέον των πολιτών της Θεσσαλονίκης» για τα θέματα της πόλης. Μάλιστα ζητά, όπως διευκρινίζει «να παραμερίσουμε όσα μας χωρίζουν και να μετουσιώσουμε σε ενεργητική, ουσιαστική πολιτική για τη Θεσσαλονίκη όσα μας ενώνουν. Η Θεσσαλονίκη μάς χρειάζεται και δεν υπάρχει ούτε ώρα να πάει χαμένη. Στο Ποτάμι λέμε καθαρά και το εννοούμε: συνεργασία, συνεννόηση και δημιουργικότητα. Με αρχές και προγράμματα, που θα κάνουν τη Θεσσαλονίκη μας πιο λειτουργική, πιο έτοιμη να προχωρήσει μπροστά».

Καταλήγοντας η υπ. βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «”Το Ποτάμι” είναι ανοιχτό στο διάλογο, ακούει και γι' αυτό ενεργοποιεί τις δημιουργικές δυνάμεις, που το αποτυχημένο πελατειακό πολιτικό μοντέλο είχε στο περιθώριο».

DMC Firewall is a Joomla Security extension!