«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Οι πολίτες μίλησαν για την ΕΥΑΘ. Πρέπει να είμαστε κοντά τους. Πρέπει να ακούμε, να συνομιλούμε, να συναποποφασίζουμε με τους Θεσσαλονικείς. Γιατί αλήθεια δεν αξιοποιούμε τη διεθνή εμπειρία και γνώση αναφορικά με τις υπηρεσίες νερού όπως συνέβη επί παραδείγματι στο Παρίσι, το Βερολίνο κι αλλού, όπου αυτές επαναδημοτικοποιήθηκαν; Το “Ποτάμι” έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για την ΕΥΑΘ», υποστήριξε σήμερα με δήλωσή της η Γιάννα Παναγοπούλου.

Η υπ. βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι» και π. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου επισκέφτηκε σήμερα την έδρα της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της Εγνατίας, και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Νίκο Παπαδάκη, ο οποίος την ενημέρωσε για την κατάσταση της ΕΥΑΘ, τις προοπτικές και τα ζητήματα που την αφορούν.
Όπως είπε ο κ. Παπαδάκης «η ΕΥΑΘ, είναι μια σύγχρονη επιχείρηση κοινής ωφέλειας, με υψηλή κερδοφορία και ρευστότητα, και ανεξαρτήτως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος οφείλει να είναι μια εταιρία πρότυπο. Με ευθύνη και προσπάθεια όλων μας οφείλουμε να την κάνουμε ακόμη πιο δυνατή».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Πρόεδρος και Διευθύνων της ΕΥΑΘ ευχήθηκε στην κ. Παναγοπούλου «κουράγιο στην προσπάθεια και καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής». Μάλιστα, ο κ. Παπαδάκης χάρισε στην υπ. βουλευτή με «Το Ποτάμι» και την έκδοση της ΕΥΑΘ «Υδάτινοι δρόμοι της Βόρειας Ελλάδας» που αναφέρεται στα επτά μεγάλα ποτάμιά της. Η κ. Παναγοπούλου ευχαριστώντας είπε χαριτολογώντας: «Αγαπητέ Πρόεδρε, ο συμβολισμός είναι μεγάλος. Τα ποτάμια που αναφέρονται στο λεύκωμα είναι μεγάλα. Όμως από την έκδοση αυτή λείπει το μεγάλο πολιτικό «Ποτάμι» της χώρας…». Στη συνέχεια η υπ. βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους και στελέχη της εταιρίας για τα ζητήματα που τους αφορούν και τις θέσεις του «Ποταμιού».

Νωρίτερα, το πρωί, η κ. Παναγοπούλου, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, με τον οποίο είχε συζήτηση σχετικά με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση της περιοχής και την καθημερινότητα των πολιτών.

Our website is protected by DMC Firewall!