Στο πλαίσιο των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει ότι, από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου ανοιχτές θα παραμείνουν ορισμένες υπηρεσίες για το κοινό, προκειμένου να διευκολύνονται οι ψηφοφόροι αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ΄Εργων Συντήρησης και Σημάνσεως (Πόντου και Αιγαίου γωνία), το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Μεταμορφώσεως 9) καθώς και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Πόντου 85 & Κωνσταντινουπόλεως) θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοι να παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες διευκολύνοντας τους πολίτες στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου.
Αναλυτικά, την Παρασκευή 23/1: στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ΄Εργων Συντήρησης και Σημάνσεως, υπάλληλοι του Δήμου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα εξυπηρετούν τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Την ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Μεταμορφώσεως 9) θα εξυπηρετούνται οι εκλογείς.
Το Σάββατο 24/1: Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και το Κ.Ε.Π. της οδού Πόντου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα εξυπηρετεί τους εκλογείς, ενώ στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας τις ίδιες ώρες θα εξυπηρετούνται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Την Κυριακή 25/1 από τις 7 το πρωί και μέχρι το κλείσιμο της κάλπης (19.00) το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και το ΚΕΠ Πόντου θα εξυπηρετούν τους εκλογείς.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd