Πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες τόσο στον άνω όσο και στον κάτω πεζόδρομο της οδού Κομνηνών αλλά και στην οδό Μεταμορφώσεως.

 

Σε έγγραφο που απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου επισημαίνεται το πρόβλημα και ζητείται η λήψη μέτρων ώστε να αποτραπεί η στάθμευση αυτοκινήτων επάνω στον πεζόδρομο. Την ίδια ώρα και οι καταστηματάρχες που βρίσκονται στο τμήμα του πεζόδρομου πάνω από την Πασαλίδη κοινοποίησαν στο Δήμο επιστολή διαμαρτυρίας για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονται μονίμως επί του πεζοδρόμου. Το kalamarianews επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Θεοδοσιάδη για το θέμα αυτό και έθεσε υπόψην του το ζήτημα. Ο κ. Θεοδοσιάδης μας δήλωσε ότι γνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος και ότι έχει προσπαθήσει να το λύσει αρκετές φορές είτε τοποθετώντας ζαρντινιέρες είτε καλώντας την αστυνομία. Δυστυχώς όπως μας επισήμανε διάφοροι ασυνείδητοι μετακινούν τις ζαρντινιέρες για να παρκάρουν ενώ η αστυνομία δεν είναι εκεί εγκαίρως τις περισσότερες φορές. "Το θέμα μπορεί να λυθεί μόνον με τη συμμετοχή των δημοτών οι οποίοι πρέπει να περιφρουρούν και να προστατεύουν οι ίδιοι τους κοινόχρηστους χώρους από τους παρανομούντες" τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης. "Από την πλευρά του ο Δήμος Καλαμαριάς θα φροντίσει να τοποθετηθούν εμπόδια εκεί που πρέπει αλλά το καλύτερο θα ήταν οι ίδιοι οι δημότες να απέπτρεπαν άμεσα όποιον προσπαθούσε να παρκάρει παράνομα", κατέληξε. 

   

 

Όσον αφορά το θέμα με την μακροχρόνια στάθμευση στους χώρους στάσης που υπάρχουν στην οδό Μεταμορφώσεως, ζήτημα που επίσης επισημαίνει στο έγγραφό του προς τον Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς ο κ. Θεοδοσιάδης απαντά ότι ο Δήμος δεν έχει πλέον στην αρμοδιότητά του τον έλεγχο των χώρων στάθμευσης, μετά και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, και οι συνεχείς οχλήσεις του για το θέμα στην αστυνομία δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!