Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς έκοψε χθες Κυριακή, 15.2.2017 , στο «ΡΕΜΕΤΖΟ ΠΑΛΛΑΣ» την πίττα της.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι επτά (7) βουλευτές Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ δηλ. Αμανατίδης Γιάννης, Γαιτάνη Γιάννα, Κουράκης Τάσος, Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, Τεκτονίδου Βούλα, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος και Χαραλαμπίδου Δέσποινα.
Επίσης, παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της «ΡΕΚΚ», συνδικαλιστές (μέλη Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς, , μέλη Δ.Σ. Β΄ΕΛΜΕ κλπ.), εκπρόσωποι των απολυμένων της ΕΡΤ-3, των σχολικών φυλάκων κλπ, και ο γνωστός παλαιός ποδοσφαιριστής Λάκης Παπαϊωάννου.
Ο επικεφαλής της παράταξης Μανόλης Λαμτζίδης έκοψε την πίτα σε εννιά κομμάτια: ένα για το λαό της Καλαμαριάς, που αγωνίζεται, δημιουργεί, μοχθεί και διεκδικεί καθημερινά τα δικαιώματα του, ένα για τους άνεργους του Δήμου, άνδρες και γυναίκες με την ευχή το 2015 να είναι έτος εξεύρεσης μόνιμης και σταθερής απασχόλησης, ένα για τη «ΡΕΚΚ», ένα για τη δημοτική ομάδα της «ΡΕΚΚ», ένα για το ενιαίο παραλιακό μέτωπο από το Καραμπουρνάκι μέχρι τη Μίκρα, με την ευχή να αποδοθεί ελεύθερο, ενιαίο, στους δημότες, ένα για τους ελεύθερους δημόσιους χώρους (Στρ. Κόδρα, Στρ. Νταλίπη) και τη Μαρίνα της Αρετσούς, με την ευχή να αποδοθούν στο σύνολό τους στο Δήμο και στην τοπική κοινωνία, ένα για τους αγωνιστές του μετώπου κατά της εξόρυξης του χρυσού στις Σκουριές και στη Β.Α. Χαλκιδική, με την ευχή να ευοδωθεί ο αγώνας τους, που είναι και αγώνας των κατοίκων της Καλαμαριάς για την προστασία του περιβάλλοντος, ένα για τους εργαζόμενους στο Δήμο, διότι αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του έργου, που παρά τα τόσα προβλήματα, αδυναμίε, ελλείψεις και οπισθοδρομήσεις παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμαριάς, και ένα ακόμα για την ομάδα των παρευρισκομένων βουλευτών.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης είπε:
«…Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την παρουσία σας σήμερα, εδώ. Εύχομαι υγεία, προκοπή και ευημερία σε εσάς και στους οικείους σας και αντοχές για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Πριν μερικά χρόνια, ένα μικρό κόμμα του 4% είπε «μπορούμε να κυβερνήσουμε» τη χώρα και σήμερα, σχημάτισε κυβέρνηση. ΄Ετσι και μείς σήμερα, η παράταξη του 15% στο Δήμο Καλαμαριάς, λέμε «μπορούμε να διοικήσουμε το Δήμο» και να είστε βέβαιοι ότι με σκληρή προσπάθεια και αγώνα ότι θα γίνουμε πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές.
Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τα μέλη της δημοτικής ομάδας για την μέχρι σήμερα παρουσία τους και να δηλώσω ότι η παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι εξαιρετική και συγκροτημένη.
Τέλος, να σας καλέσω να στηρίξετε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους , για το καλό του λαού της Καλαμαριάς….»
Το τυχερό νόμισμα έπεσε στη «ΡΕΚΚ».

 

  

 

    

 

  

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!