Η καλή υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και στόχο στην ανθρώπινη ζωή. Η πρόληψη δε, αποδεικνύεται καλύτερη της θεραπείας. Με γνώμονα τα παραπάνω, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Διεθνές Παράρτημα Υγείας και Τροφίμων πραγματοποιούν από κοινού ενημερωτική ημερίδα υγείας τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ναύαρχος Βότσης» (Μ. Αλεξάνδρου & Ανατολικής Θράκης 9). 

Θέμα της ημερίδας υγείας, «ΕΝΤΕΡΟ – Πρωταγωνιστής στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ». Οι εργασίες της ημερίδας στοχεύουν στην εξαιρετικά χρήσιμη διαδικασία η οποία προσφέρει τη δυνατότητα παροχής γνώσης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά και τη δυνατότητα να διευκρινιστούν πολλές απορίες, αφού μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει διάλογος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και θα αναλύσουν ποικιλοτρόπως το θέμα, η Δρ Μαρία Μπουγουλιά, ενδοκρινολόγος- διαβητολόγος, επικεφαλής του Ιατρικού Τμήματος του Παρατηρητηρίου Οξειδωτικού Στρες και η Κυριακή Μπαλτατζή Φοροπούλου, βιοπαθολόγος-μικροβιολόγος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!