Το Κέντρο Πρόληψης ΕΛΠΙΔΑ υλοποιεί προγράμματα που απευθύνονται σε νηπιαγωγούς με θεματολογία που εναλλάσσεται ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας, και έχουν ως στόχο την υποστήριξη των νηπιαγωγών στον παιδαγωγικό, πολύπλευρό τους ρόλο.
Μετά τις θετικές αξιολογήσεις των προγραμμάτων και τη δημιουργική συνεργασία με τις νηπιαγωγούς τα τελευταία δύο χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρόταση του Κέντρου Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» για τη χρονιά 2015-16.
Συγκεκριμένα προτείνουμε το πρόγραμμα με τίτλο: «Μια φορά κι έναν καιρό… στην Ελπίδα» με κύριο σκοπό την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και των αξιών ζωής στην εκπαίδευση. Απευθύνεται σε νηπιαγωγούς που δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί μας και περιλαμβάνει τα παρακάτω:


• Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου: 2 ημέρες/ 11 ώρες στους νηπιαγωγούς με στόχο αφενός την κατανόηση βασικών εννοιών του προγράμματος αφετέρου την εξοικείωση με τεχνικές προσέγγισης βιωματικής μάθησης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» τις ημερομηνίες Δευτέρα 5 & Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 15.00-20.30.
• Εφαρμογή του προγράμματος από τους νηπιαγωγούς στα παιδιά συνολικής διάρκειας 20 ωρών (10 δίωρες συναντήσεις).
• Παράλληλη Ομάδα εποπτείας, σε 15ημερη βάση, για τους νηπιαγωγούς που θα συντονίζεται από Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ». Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας θα είναι η στήριξη των νηπιαγωγών καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος. H διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι από 2-3 ώρες ανάλογα με τον αριθμό τους. Ο συνολικός αριθμός των εποπτικών συναντήσεων ανέρχεται στις 10.


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2015. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής μετά το τέλος του προγράμματος, με τη λήξη της ομάδας υποστήριξης – εποπτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Γκιούρκα Γεωργία και Δρακοπούλου Μαριάννα στο τηλ.: 2310 442044 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.kpelpida.com.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!