Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ), θέλοντας να προστατεύσει το υπέρτατο αγαθό που ονομάζεται ζωή διοργανώνει Σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED), πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), που απευθύνονται σε όλους (Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Εκπαιδευτικούς, Πολίτες και άλλες πληθυσμιακές ομάδες), με στόχο να διασφαλίσει πως όταν ένας συνάνθρωπός μας κινδυνεύει να μπορείτε άφοβα να του παρέχετε τις πρώτες βοήθειες.


Να θυμάστε πάντα ότι η ασθένεια ή το ατύχημα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Τότε ακριβώς είναι εκεί που θα χρειαστεί να επέμβουμε, με την γνώση την οποία λάβαμε και τους χειρισμούς του οποίους μάθαμε, ώστε να μπορούμε να δώσουμε ποιοτική φροντίδα στο θύμα.
Το Σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου πέντε (5) ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και τη θέση ανάνηψης (δηλαδή η θέση που βάζουμε το θύμα που είναι αναίσθητο αλλά αναπνέει φυσιολογικά), σε ολιγομελείς ομάδες και συζήτηση.
Το κόστος ανά συμμετέχοντα είναι 15 ευρώ για τους επαγγελματίες υγείας και 18,45 ευρώ για τους πολίτες. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Οι Εκπαιδευτές του Σεμιναρίου είναι εθελοντές και πιστοποιημένοι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).
Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί στους επιτυχόντες πιστοποιητικό (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει με το e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!