Το πρώτο βιβλίο του Δημήτρη Αντωνίου, μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο « Έτσι είναι η ζωή», θα παρουσιαστεί το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 7 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ναύαρχος Βότσης» (Μ. Αλεξάνδρου & Ανατολικής Θράκης 9).

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό, ο οποίος θα αναλύσει πτυχές των δέκα διηγημάτων που συνθέτουν το βιβλίο.
Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση οργανώνει ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναύαρχος Βότσης» με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνει μουσικά ο μαθητής Λυκείου Απόστολος Δογραματσιάν ο οποίος θα παίξει πιάνο.
Στην εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, η γραμματέας του Συλλόγου «Ναύαρχος Βότσης», Μαλάμω Παπαδοπούλο, μέλη της καλλιτεχνικής παρέας c’est la vie, της οποίας εμπνευστής είναι ο Δημήτρης, ενώ
για το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης «Πως είναι η ζωή» θα μας μιλήσει ο Δημήτρης Αντωνίου.
Ο Δημήτρης Αντωνίου, ο 25χρονος Καλαμαριώτης που έδωσε μάχη για τη ζωή του πριν από εννιά χρόνια όταν τραυματίστηκε σοβαρά έξω από το 7ο Λύκειο Καλαμαριάς όπου φοιτούσε και άλλαξε η ζωή του, κινούμενος πάνω σε ένα ηλεκτρικό καρότσι, αποδεικνύει σήμερα ότι η δύναμη ψυχής δεν έχει όρια. Σπούδασε φυσική στο Α.Π.Θ. και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές πάνω στην οικονομική θεωρεία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ βιάζεται να ενταχθεί στην παραγωγή.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!