Η Συντονιστική Επιτροπή (εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ.) της Ένωσης Γονέων των Μαθητών του Δήμου Καλαμαριάς,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ


Όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των Συλλόγων Γονέων στην 1η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα, 4/5/2015 και ώρα 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Καλαμαριάς, οδός Χηλής 12 (η είσοδος επί της οδού Τριπόλεως).
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η δεύτερη και τελευταία επαναληπτική θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 11/5/2015 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Παράκληση να ενημερωθούν όλοι οι αντιπρόσωποι του Συλλόγου σας και να προσέλθουν με την αστυνομική τους ταυτότητα.
Επίσης, για να διευκολύνουμε τις διαδικασίες και να κερδίσουμε χρόνο, παρακαλούμε ─ αν υπάρχουν τοποθετήσεις ─ αυτές να είναι έτοιμες σε γραπτό κείμενο και να υπολογιστεί ο χρόνος των 5 λεπτών για κάθε ομιλητή.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Ψήφιση οικονομικού απολογισμού.
2. Συζήτηση - Προτάσεις – Ψηφίσματα.
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. της Ένωσης, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Εκπροσώπου στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς, Εκπροσώπων στις νέες σχολικές επιτροπές (Α/θμια & Β/θμια) καθώς και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Γονέων.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό ισχύουν τα εξής:
• Κατά τη δεύτερη και τελευταία εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, θα υπάρξει απαρτία με όσους αντιπροσώπους θα είναι παρόντες.
• Ο κάθε Σύλλογος καταβάλλει το ποσό των 20 ευρώ για κάθε εκλεγμένο αντιπρόσωπό του στην Ένωση, ακόμη κι αν αυτός έχει παραιτηθεί, διότι και η Ένωση με τη σειρά της καταβάλλει τις εισφορές προς το ανώτερο όργανο (Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων) αναλογικά με το σύνολο των αντιπροσώπων. (Σημειώνουμε ότι το παραπάνω ποσό κανονικά είναι 30 ευρώ).
• Οι εκλεγμένοι σε περισσότερα του ενός σχολεία συμμετέχουν με μία μόνο ψήφο.
• Τέλος, στη Γενική Συνέλευση μπορούν να παραστούν, εφόσον το επιθυμούν, και μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα λόγου και ψήφου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!