Παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, της Αντιδημαρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Βασιλικής Νικολέττου-Σκάρλιου, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Κυριακής Φοροπούλου και του Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη, εγκαινιάζεται απόψε στις 7.30 το βράδυ, η Έκθεση ζωγραφικής της Λιλίκας Αρνάκη, στον Πολυχώρο Τέχνης Remezzo (Ν. Πλαστήρα 2 – Αρετσού).

 

Η έκθεση που έχει τίτλο «Μάτια …Ψυχής» περιλαμβάνει πορτρέτα μέσα από τα οποία η καλλιτέχνης με το χρωστήρα της εκφράζει τα ανθρώπινα συναισθήματα και τον ψυχικό τους κόσμο.
Στην αποψινή εκδήλωση των εγκαινίων, τιμώμενο πρόσωπο για την προσφορά και τη συμβολή του στον κοινωνικό αγώνα, είναι ο πατέρας Αθηναγόρας, υπεύθυνος του Κέντρου προστασίας ανηλίκων Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης (Δενδροπόταμος) “Φάρος του Κόσμου”.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης η καλλιτέχνιδα θα του προσφέρει το πορτρέτο του, που η ίδια φιλοτέχνησε. Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Μπακογλίδης από την πλευρά του θα παραδώσει στον Αρχιμανδρίτη το καραβάκι της ΑΡΓΩ – σύμβολο του Δήμου και το Λεύκωμα της Καλαμαριάς.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 11 Νοεμβρίου 2014.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Τρίτη ως Παρασκευή: 18:00 – 22:00
Σάββατο: 12:00 – 14:00
Κυριακή: 12:00 – 17:00

Our website is protected by DMC Firewall!