Η τακτική γενική συνέλευση των μετοχών της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Εταιρείας. Κατά την διάρκεια της, αποφασίστηκε όπως στο νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. μετέχουν οι Βασίλης Ανατολίτης, Γιάννης Ζαπρόπουλος, Κώστας Ζώης, Μιχάλης Φωτιάδης και ο Παύλος Πασχάλης, ως εκπρόσωπος του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλων.

ΠΑΡΩΝ στην συνέλευση ήταν ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Ανατολίτη.

Αφού αναφέρθηκαν λεπτομέρειες επί των οικονομικών και αγωνιστικών ζητημάτων, ο κ. Ανατολίτης τόνισε: "Κύριο μέλημά μας είναι να έχουμε μια 'καθαρή' ομάδα και παράλληλα να διορθώσουμε κάποια λάθη, που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Δίνουμε την δική μας μάχη και προχωράμε".

Από την πλευρά του, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι πέρα από πρόσωπα και συμφέροντα, πάνω απ' όλους και απ' όλα, βρίσκεται ο Απόλλων. Ο κόσμος, που έχει αλάθητο κριτήριο, οφείλει να στηρίξει τους υγιείς παράγοντες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κυριαρχήσει μια διαφορετική λογική για το τι φωνάζει ο κόσμος στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ομάδα για το διπλό στην Ζάκυνθο, πιστεύω ότι θα αλλάξει την ψυχολογία όλων".

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ της συνέλευσης, ο κ. Χαραλαμπίδης συζήτησε με τον κ. Ανατολίτη, παρουσία του νομικού συμβούλου της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Συμφωνήθηκε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία, να συνταχθεί το συμφωνητικό των δύο πλευρών που θα κατατεθεί στην εφορία στις επόμενες εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd